Referenties

Zorgmed - Bureau voor thuiszorg
Ondanks het jonge bedrijf heb je al snel het gevoel dat je te maken hebt met mensen die de telecomwereld zeer goed kennen. Korte en snelle lijnen, transparantie en duidelijke offertes/opdrachtbevestigingen maken nog meer dat wij gekozen hebben om onze telecomzaken door Slim Telecom te laten behartigen.

AGO Groep - Installatiebedrijven
We hebben voor Slim Telecom gekozen m.b.t. de mobiele telefonie, hosted VoIP en track & trace omdat ze een klantgerichte aanpak hebben en de belangen van de klant voorop hebben staan. De door Slim verrichte service past bij de cultuur en de strategie van AGO. De slogan van AGO, flexibiliteit is ons specialisme zou ook de slogan van Slim Telecom kunnen zijn geweest.

Gabriels Elektro BV

In Slim Telecom hebben wij een partner gevonden die zeer goed past bij ons bedrijf. Korte lijnen, direct contact, innovatief en een goede service zijn ook het motto van ons bedrijf, en dit is zeker ook de doelstelling van Slim Telecom. Daarom hebben wij in Slim Telecom een partij gevonden die ons nu, maar ook in de toekomst, ondersteund met al onze vraagstukken en mogelijkheden met betrekking tot mobiele telefonie en track & trace.

Moeskops' Bouwbedrijf BV

Zoekende naar een nieuwe telecomprovider hadden wij al verschillende gesprekken gevoerd met potentiële kandidaten, maar een informeel gesprek uit het verleden met Slim Telecom lag ook nog bij ons in het geheugen. Weer opnieuw contact gezocht met Slim Telecom en dit leverde wederom een duidelijk en transparant verhaal met een passende aanbieding op, waar we ditmaal niet omheen konden. De samenwerking die we gestart zijn is nog pril (begin 2015), maar we hebben er alle vertrouwen in dat we de juiste keuze hebben gemaakt voor Moeskops Bouwbedrijf BV en geven deze dienst dan ook met een gerust hart over aan Slim Telecom.

Bouwen is communiceren. Bouwen is luisteren. Luisteren naar de wensen van de klant en de eindgebruikers. Bouwen is inspelen op die wensen door actief en creatief mee te denken en de beste oplossingen aan te dragen. Maar bouwen is voor organiseren en coördineren. Een betrouwbare en snelle verbinding is daarbij in deze tijd niet meer weg te denken. Vandaar dat Slim Telecom voor ons méér dan een Slimme keuze is.

Rijschoolheezen.nl
Rijschool Jan Heezen is met ruim 26 jaar ervaring een van de grotere rijscholen in de regio van Eindhoven. Wij hechten veel waar aan goed contact met onze kandidaten. Om al het contact tussen instructeurs en kandidaten goed op rolletjes te kunnen laten lopen moet natuurlijk de telefonie goed geregeld zijn. Het contact met Vince is er goed en verloopt zeer soepel. De expertise die de mensen binnen Slim Telecom hebben. heeft ons tot een flinke besparing gebracht in de telefoniekosten. Wij zijn zeer tevreden met de probleemloze overstap naar Slim Telecom. De service en kwaliteit staan bij Slim Telecom hoog in het vaandel.

Van Lijssel transport BV
Van Lijssel transport BV en dochtermij WVL grondstoffen BV gevestigd te 's-Hertogenbosch, hoofdzakelijk werkzaam in de wegenbouw en de bouw & utilitysector, hebben sinds 2014 hun mobiele telefonie ondergebracht bij Slim Telecom.

Slim Telecom heeft de kostenpost van de telefonie binnen ons bedrijf drastisch weten te verlagen met het afsluiten van de juiste abonnementen bij de juiste providers. Voor het jaar 2015 wordt het vrachtauto- en materieelpark verder uitgebreid met boordcomputers, in de vorm van tablets, ook daar hebben wij in vergelijking met de gangbare boordcomputers een aanzienlijke besparing kunnen realiseren mede dankzij Slim Telecom.

Bij Van Lijssel zijn wij uitermate tevreden over onze relatie met het bedrijf Slim Telecom dat dezelfde filosofie heeft als ons bedrijf, service naar onze klanten wordt met een hoofdletter S geschreven en dat ervaren wij ook met Slim Telecom.

Van den Elzen Plants
‘Van den Elzen Plants is een bedrijf dat actief is in de vermeerdering en opkweek van aardbeien- asperge- en frambozenplanten. Sinds 2013 werken wij voor al onze mobiele telefonie met Slim Telecom. Door groei van het bedrijf ontstond begin 2016 ook de vraag om een sluitende rittenregistratie incl. track & trace van onze 30 bedrijfsvoertuigen. Na een aantal gesprekken is gekozen voor Slim Telecom, omdat het via hen mogelijk was om met de bestaande personeelspassen in te loggen op het voertuig. Dit stuk maatwerk gaf voor Van den Elzen Plants de doorslag om deze uitdaging samen met Slim Telecom op te pakken. Tot nog toe loopt de samenwerking naar volle tevredenheid. Van offertetraject tot complete inbouw in alle voertuigen, alles is tot de puntjes geregeld.’