Track & trace

Waarom Track en Trace via Slim Telecom? Europetrack biedt al sinds 2010 een rittenregistratiesysteem aan dat aan al uw wensen kan voldoen. Als één van de eerste aanbieders in Nederland kan EuropeTrack u bovendien voorzien van het certificaat dat is gekoppeld aan het Keurmerk Ritregistratiesystemen. Dit certificaat bevestigt dat de rittenadministratie sluitend is voor de Belastingdienst. Daarbij wordt rekening gehouden met privacy aspecten en goede opslag van uw data.

Meer weten of gratis proefplaatsing? Neem contact op met Slim Telecom B.V.

Real time volgen van uw auto’s
Waar zijn uw auto’s? Rijden ze of staan ze stil? Met ritregistratie bent u steeds in staat om in te spelen op veranderende omstandigheden. Zo kan er net dat extra klantbezoek worden afgelegd, waardoor de productiviteit toeneemt!

Besparing op administratie
Het is niet meer nodig om bij iedere rit kilometerstanden, bezochte adressen, bestuurdersinformatie en aard van het gebruik (zakelijk of privé) te noteren. Eén druk op de knop en alles wordt vastgelegd in uw rittenregistratie. De rapportages achteraf zijn verbluffend gedetailleerd, inclusief vertrek- en aankomsttijden. U weet daardoor altijd hoe lang een bezoek heeft geduurd.

Inzicht in gedrag en gebruik
Het systeem geeft u veel inzicht, waardoor u in staat bent om efficiënter te plannen en de productiviteit te verhogen! U ziet precies hoeveel uren uw medewerkers onderweg zijn geweest en bij uw klanten hebben doorgebracht. Ook het gebruik van de auto buiten werktijd wordt inzichtelijk gemaakt, waardoor overuren en privégebruik eenvoudig worden geregistreerd.

Meest complete ritregistratie voor de beste prijs
Alle pakketten hebben standaard de volgende functionaliteiten:

  • Een knop waarmee u kunt aangeven of een rit een Zakelijk of Privé karakter heeft, de zogenaamde PZ-knop.
  • Bestuurdersherkenning: een extra module waarbij iedere bestuurder een zogenaamde i-button krijgt om zich aan te melden zodra hij/zij de auto gaat gebruiken. Als een auto meerdere bestuurders heeft is dat extra handig. Hiermee kunt u zien welke bestuurder wanneer in de auto heeft gereden.
  • Een persoonlijk internet account, waarop u kunt inloggen en de geregistreerde data kunt bekijken.
  • De geregistreerde gegevens worden minimaal 1 maand tot maximaal 7 jaar bewaard.
  • Gratis software updates.